Liikuntaa ja urheilua käsittelevät tekstit erottaa otsikon jälkeisestä tunnisteesta "U" ja elämänfilosofiaa käsittelevät tekstit tunnisteesta "EF". Joskus aiheet risteytyvät niin paljon, että on ihan erikseen merkintä "U & EF".

maanantai 22. syyskuuta 2014

Kiitos syksyn 2014 Optimoi Voimantuotto –koulutusseminaariin osallistuneille! (U)

Suuret kiitokset vielä omasta puolestani kaikille viime viikonloppuna Optimoi Voimantuotto -koulutusseminaariin osallistuneille. Molempina päivinä, lauantaina ja sunnuntaina, seminaarissa oli mukava tunnelma. Niinpä oli erittäin mielekästä vetää luentoja ja demoja voimaharjoittelusta kiinnostuneelle ja innostuneelle yleisölle. 

Molempina päivinä päivä starttasi meikäläisen luennolla, jolla sukellettiin maksimi- ja nopeusvoimaharjoittelun teoriaan, yhdistettyyn voima- ja kestävyysharjoitteluun sekä voimaharjoittelun ohjelmointiin. Avausluennon jälkeen lounastettiin. Sen jälkeen Haikaraisen Timo luennoi toimivista harjoitus- ja lähestymismalleista aloitteleville voimaharjoittelijoille sekä keskitasoisille kuntoilijoille. Timon luentoa seurasi Hulmin Juhan luento voimaharjoittelua tukevasta ravitsemuksesta.

Luentojen jälkeen oli vuorossa käytännön demot punttisalin puolella. Meikäläisen demoilla käsiteltiin vetokumien, ketjujen, painonvapauttimien, osanostojen ja isometristen voimaharjoitteiden käyttöä osana maksimi- ja nopeusvoimaharjoittelua. Timon demoilla pureuduttiin mm. kontrastivoimaharjoitteluun sekä aloittelevien voimaharjoittelijoiden kehonhallinnan sekä lihasaktivoinnin tehostuskeinoihin.

Molemmat seminaaripäivät päättyivät loppukeskusteluun, jossa koulutustiimimme vastaili yleisön esittämiin kysymyksiin. Suuret kiitokset myös mahtaville koulutuskollegoille Juhalle ja Timolle! Teidän kanssa on ilo työskennellä! 

 
Seminaari aluillaan

Meikäläinen luennoimassa lauantaina
 
ja sunnuntaina.Demotunnelmaa:

Koulutusosuuksien välissä piti välillä rentoutua käsilläkävelyn merkeissä:Meidän koulutustiimi. Lihastohtori Juha Hulmi, minä ja Timo ”PT Timppa” Haikarainen:
22.9.2014
TR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti