Liikuntaa ja urheilua käsittelevät tekstit erottaa otsikon jälkeisestä tunnisteesta "U" ja elämänfilosofiaa käsittelevät tekstit tunnisteesta "EF". Joskus aiheet risteytyvät niin paljon, että on ihan erikseen merkintä "U & EF".

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kiitos kevään 2015 Optimoi Voimantuotto -koulutusseminaariin osallistuneille! (U)

Lämmin kiitos vielä kerran omasta puolestani kaikille viime viikonloppuna Optimoi Voimantuotto -koulutusseminaariin osallistuneille sekä huikeille koulutuskollegoilleni Juha Hulmille ja Timo Haikaraiselle. Voimaharjoittelusta kiinnostuneelle yleisölle on antoisaa vetää luentoja ja demoja: niin lauantain kuin sunnuntain porukalla innostus ja kiinnostus voimaharjoitteluun oli voimakkaasti aistittavissa. Myös Sportyplannerin äijille Samille ja Jarmolle suuret kiitokset demoilla käytetyistä kuntosalitiloista sekä loistavasti hoidetusta kahvituksesta. Ja kiitokset myös Konsta Koivurannalle vetokumien sponsoroinnista koulutuksemme demoille.

Koulutuksemme sisälsi tiivistetyn tutkimuskatsauksen hermolihasjärjestelmän toiminnasta, maksimivoimaharjoittelusta, nopeusvoimaharjoittelusta, lihasmassaharjoittelusta, yhdistetystä voima- ja kestävyysharjoittelusta, voimaharjoittelun ohjelmoinnista, voimaharjoittelua tukevasta ravitsemuksesta sekä kontrastivoimaharjoittelusta. Teoriaa tuotiin luennoilla käytäntöön sitä käytännön esimerkeiksi purkaen, ja demoilla  muun muassa muuttuvien vastuksien käyttöä maksimi- ja nopeusvoimaharjoittelussa demonstroiden. Lisäksi koulutus sisälsi pitkäaikaisessa valmennuksessa käytännössä hyväksi todettuja malleja aloittelijoiden ja kuntoilijoiden nousujohteisen harjoittelun suunnittelussa.

Optimoi voimantuotto -tiimi: Timo Haikarainen, Juha Hulmi ja Tuomas Rytkönen
Kyselylomakkeilla kerätty palaute oli erittäin positiivista, ja muutamiin kehityskohdeideoihin pyrimme vastaamaan seuraavassa mahdollisesti järjestettävässä  koulutuksessa, jonka todennäköisesti järjestämme pääkaupunkiseudulla, jos kiinnostusta riittää ja meidän koko kolmikolla on aikaa. Tampereen kahden päivän perättäisestä koulutuksesta täytyy vielä mainita se, että oli valtava kunnianosoitus, että saimme myös koulutukseemme osallistuneen voimavalmennuksen huippuasiantuntija Markku Tikan sinetin: https://www.facebook.com/1434240836836191/photos/a.1434247146835560.1073741828.1434240836836191/1535770676683206/?type=1&theater

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille blogin lukijoille!

9.3.2015
TR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti