Liikuntaa ja urheilua käsittelevät tekstit erottaa otsikon jälkeisestä tunnisteesta "U" ja elämänfilosofiaa käsittelevät tekstit tunnisteesta "EF". Joskus aiheet risteytyvät niin paljon, että on ihan erikseen merkintä "U & EF".

perjantai 2. tammikuuta 2015

Takaisin tangolle - "lähtötaso" testattu (U)

Puolen vuoden tauon jälkeisen lähtötason testaus oli suuri iloinen yllätys. En ollut puoleen vuoteen vetänyt leukoja yli 50 kg lisäpainoilla, enkä ollenkaan kisatekniikalla. Syksyn kuntoilutreeneissä tuli tehtyä vain eristettyjä leukoja autoregulaatiolla ilman suunnitelmallisuutta aina muutama sarja koko kropan kuntovoimailutreenien ohella: 6-12 toiston sarjoja lähinnä omasta painosta reilun 30 kilon lisäpainoihin.

Odotin, että tänään tulee noin 70 kiloa; vähän yli tai vähän alle. Suureksi iloiseksi yllätyksekseni vedin 83 kg 94,5 kg elopainolla. Lisäpainotulos jäi siis 10 kiloa ennätyksestä (93 kg), ja absoluuttinen leuanveto (83 kg + 94,5 kg = 177,5 kg) vain 2,8 kiloa absoluuttisesta ennätyksestä (180,3 kg). Jos olisin vetänyt tämän päivän vedot kisassa, niin olisi syntynyt uusi -100 kg sarjan SE, joka on tällä hetkellä 81 kg: lisäpainoleuanvedon Suomen ennätykset. Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa hommia!

Nyt vain ilon kautta tekemisestä nauttien, ja liikuntabiologista valmennustietämystä hyödyntäen. Tulokset tulee sitten sivutuotteena!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti