Liikuntaa ja urheilua käsittelevät tekstit erottaa otsikon jälkeisestä tunnisteesta "U" ja elämänfilosofiaa käsittelevät tekstit tunnisteesta "EF". Joskus aiheet risteytyvät niin paljon, että on ihan erikseen merkintä "U & EF".

maanantai 12. joulukuuta 2016

Kaksi uutta biisiä ja mavessa 272,5 kg!

Olen elämäni aikana säveltänyt albumit TRechnosticos, Glooria-Metafora-Flora ja Fauna, Vuoristoneidon himo, Elämä on ajanjakso (...syntymän ja kuoleman välissä ja olennaista on tuon ajanjakson aikana koettu onnellisuus) sekä EP:t Urbaani susi ulvoo betoniviidakossa ja Kaskikylä. Kaikki edellämainittu on valmistunut vuosina 2007-2010. Vuonna 2012 sävelsin yhden biisin nimeltään Itseltä salaa, joka löytyy Mikseristä, kuten moni muukin biisini. En tiennyt tulenko enää koskaan tekemään musiikkia ja BOOM! Viime viikonloppuna sävelsin kaksi biisiä! Olisikohan Voimanjumalan valssin tyylilaji liikuntabiologiteknoa ja Jet lag gone -biisin voimateknoa! ;)

Paina biisien otsikkoja ja kuuntele uudessa välilehdessä, jos upoteut videot eivät lähde pyörimään blogissa. 

Inpiraatiopiikin antoi ilmeisesti extemporemave KelVin Super Total -kisoissa lauantaina. Jalkatreeneissäni syksyn 2016 pääliike on ollut maastaveto variaatioineen ja tuo projekti huipentui lauantaina 272,5 kilon vetoon!Tänään alkaa harjoitusjakso kohti Lisäpainoleuanvedon Suomen Cuppia 18.2.2017! Pääpainotus on luonnollisesti, kuten on ollut jo vuosia, leuanvedossa. Pystypunnerrus variaatioineen jatkuu kevään ajan punnerrusliikesuuntien pääliikkeenä ja jalkaosastolla pääliikkeen rooleihin hyppäävät kyykyt variaatioineen.

Mukavaa Joulukuuta!

12.12.2016
TR

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti