Liikuntaa ja urheilua käsittelevät tekstit erottaa otsikon jälkeisestä tunnisteesta "U" ja elämänfilosofiaa käsittelevät tekstit tunnisteesta "EF". Joskus aiheet risteytyvät niin paljon, että on ihan erikseen merkintä "U & EF".

maanantai 19. toukokuuta 2014

Voimaharjoittelutrilogian II. osa: Maksimivoimaharjoittelu (U)

Kirjoittamani voimaharjoittelutrilogian toinen osa, maksimivoimaharjoittelu, on nyt julkaistu ja sen voi lukea täältä. Ensimmäinen osa käsitteli lihasmassa- ja kestovoimaharjoittelua. Trilogian päättävä kolmas osa tulee käsittelemään nopeusvoimaharjoittelua.

19.5.2014
TR

PS. Maksimivoimaharjoittelu -aiheeseen liittyen video omasta maksimivoimatreenistäni viime viikon maanantailta päälajin parista. Paransin absoluuttisen leuanvedon henkilökohtaista 3 RM tulosta kolme kertaa treenissäni viikko sitten. Absoluuttinen tulos parani kaiken kaikkiaan 4,4 kg tulokseen 3x170,1 kg (77 kg lisäpainoa + oma massa 93,1 kg). Siinä samalla myös lisäpainoleuanvedon 3 RM parani 2 kg, kun edellinen oli 3x75 kg. Treenikaudella pääseuranta on kuitenkin absoluuttisissa tuloksissa, sillä lisäpainoleuanvedon suhteellisen voiman komponentti tulee optimoitua aina vasta kisoihin elopainoa kiristelemällä. Sivulajeissa merkittäviä treenisarjaennätyksiä sitten viimepostauksen ovat stoppipenkkipunnerrus 2x135 kg ja stopiton penkkipunnerrus 8x120 kg.PPS. Ja vielä illan treeni, jossa mm. absoluuttinen leuanveto 2x173,1 kg (80 kg + oma massa 93,1 kg, uusi absoluuttinen 2 RM). Tällä kertaa videolla on mukana myös tukiliikkeitä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti