Liikuntaa ja urheilua käsittelevät tekstit erottaa otsikon jälkeisestä tunnisteesta "U" ja elämänfilosofiaa käsittelevät tekstit tunnisteesta "EF". Joskus aiheet risteytyvät niin paljon, että on ihan erikseen merkintä "U & EF".

maanantai 27. toukokuuta 2013

Suomen Leuanveto ry (U)

Tervehdys Blogin lukijat,

Seuraavaksi lyhyt tietoisku Suomen Leuanveto ry:stä. Toimin itse Suomen Leuanveto ry:n puheenjohtajana nyt sen ensimmäisellä toimikaudella 2013-2014.

Suomen Leuanveto ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää leuanvetourheilua ja edistää sen harrastusta. Suomen Leuanveto ry on mukana toistoleuanvedon ja lisäpainoleuanvedon SM-kisojen promotoinnissa. Se pitää yllä leuanvetourheilun tilastoja ja vastaa osaltaan leuanvetourheilun kilpailujärjestelmän kehittymisestä. Suomen Leuanveto ry tekee yhteistyötä virallisia toistoleuanvedon ja lisäpainoleuanvedon kisoja järjestävien seurojen kanssa.

Suomen Leuanveto ry:n nettisivut on avattu: www.slry.fi. Näiltä sivuilta löydät kilpailukutsut, tulokset, tilastot ja muuta kilpaleuanvetoon liittyvää tietoa.

28.5.2013
TR

PS. Viime lauantaina oli Jyväskylässä Keljon Viestin sisäiset lisäpainoleuanvetokisat, jotka kisattiin nykyaikaisilla lisäpainoleuanvedon SM-säännöillä (lisäpainoleuanvedon säännöt). Kisojen tulokset löytyvät täältä. Allekirjoittaneen kisasuoritukset kyseisistä kisoista löytyvät täältä.

Kuvassa 91 kg:n vedon yläasento lauantailta 25.5.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti